feest • zakelijk • trouwen

Vier het op ZUID

Een borrel op het strand, ontspannen barbecueën, een zakelijke meeting of een super (trouw)feest met bubbels en oesterbar, er is altijd wel een arrangement samen te stellen dat past bij jouw wensen en budget.

Feest bij Strandpaviljoen ZUID

Feest!

Feestelijke lunch, borrel of diner

Vier je verjaardag of andere belangrijke mijlpaal met het feest van het jaar bij ZUID! Of je nu een high tea of diner met een paar vrienden in gedachten hebt of een privéfeest met cocktailbar in één van onze ruimtes: met de zee en duinen als versiering is ZUID de perfecte stek voor een feest dat jou en je gasten nog lang zal heugen. Op ZUID vier je je achtste of je achtenveertigste verjaardag simpel maar groots, met je beste vrienden en grote kannen limonade of sangria. Een verjaardagslunch buiten in het zonnetje of dansen bij zonsondergang met een cocktail in je hand in onze privéruimte. Bij ons is het altijd gezellig. Wij maken van iedere gelegenheid een feest!

OFFERTE AANVRAGEN
Zakelijk bij Strandpaviljoen ZUID

Zakelijk

Offsite op Zuid

Vergadering, team meeting of bijeenkomst in besloten setting? ZUID staat klaar voor jouw zakelijke evenement. Een unieke locatie aan zee om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen. Met de duurzame verse producten die wij in onze keuken gebruiken, verzorgen wij een snelle businesslunch of uitgebreide lunch op het terras in de zon. Aansluitend is er de mogelijkheid te borrelen en dineren. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Trouwlocatie Strandpaviljoen ZUID

Trouwen

De mooiste dag op het strand

Als officiële trouwlocatie maakt ZUID trouwen met je blote voeten in het zand tot werkelijkheid! Maak er een privéfeestje van in de romantische serre op het strand of laat ook het terras overdekken: de mogelijkheden zijn eindeloos en het feest kan altijd doorgaan, wat de weergoden ook doen. Van familieontbijt tot laatste dans, trouwen op ZUID kan op de manier waar jullie van dromen. Verwacht op ZUID een feest die past bij jouw persoonlijke droombeeld.

MEER TROUWEN OP ZUID