Elke week een aantal specials die de moeite zijn om in de gaten te houden, zoals onze 2-4-1 pizza avonden.

Erbij zijn? Reserveer gewoon een tafeltje op juiste dag en tijd!

Ook vind je hier alle leuke activiteiten die in 2020 gaan plaats vinden, pak je eigen agenda er maar alvast bij, want die wil je vast niet missen!

ZUID AGENDA

ZUID WEEKLY SPECIALS

2-4-1 Pizza Nights!

Ook dit seizoen gaan we gewoon door met onze 2-4-1 pizza nights. Op zondag avond geniet je van 2 pizza’s, voor de prijs van 1. Klik hier om een tafeltje te reserveren voor onze een van onze pizza avonden, Pizza Night is my favorite night!

Zuid Yoga Time

Even helemaal zen worden? Niet een, twee, maar drie keer per week kan er bij Zuid worden geyogaad! Op donderdag (rond 10:45-12:00) en zondag (rond 10:00 – 11:15) geeft Margreet les denk aan hatha, yin en yan yoga. Wendy geeft op zaterdag ochtend van 10:30 - 11:45 geeft les in hatha en zachte vinyasa yoga. Je hoeft je nergens voor in te schrijven, maar neem wel even een yogamat mee! 😊 Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@strandpaviljoen-zuid.nl

Zuid Kids Club

Op woensdag middag zorgen we voor voldoende kleurplaten, kleurtjes en babychino’s! Liever buiten spelen? Dan geniet je op woensdag middag van een tosti kaas en een appel- of perensap en neem je gewoon een kleurplaat mee naar huis!