EAT FRESH, LIVE WELL

Strandpaviljoen Zuid houdt van goed en lekker eten en werkt zoveel mogelijk met natuurlijke producten. In onze keuken vind je veel streekproducten en je bekroonde Franse vrije uitloopkippetje wordt "live" aan het spit tot perfectie gebraden, ga voor spare ribs uit de Josper of geniet van een huisgemaakte pizza uit de steenoven, op de wijnkaart tref je een ruim assortiment biologische wijnen. Deel je onze liefde voor lekker eten en drinken? Kom proeven! Je kunt bij ons terecht van ontbijt tot diner en alles daartussen.

ONTBIJT/BREAKFAST 09:00 - 12:00

YOGHURT BOWL | 8

Griekse yoghurt, aardbeien, banaan, mango, matcha en geroosterde biologische granola

Greek yogurt, strawberries, banana, mango, matcha and roasted organic granola

BREAKFAST PLATEAU | 14.5 alleen in het weekend

Vers Turks brood, frittata ei in de pan, biologische kaas, boter, jam, koffie of thee, verse jus d'orange, croissant en Griekse yoghurt met fruit

Fresh Turkish bread, frittata egg in the pan, organic cheese, butter, jam, coffee or tea, fresh orange juice, croissant and Greek yogurt with fruits

croissant | 2.5

Vers afgebakken croissant met jam en boter

Strandpaviljoen Zuid breakfast
Broodje strandpaviljoen Zuid

TOSTI’S/TOASTIES 09:00 - 16:00

ORGANIC CHEESE TOASTIE | 4.8

Zuurdesem tosti met biologische jong belegen kaas

Sourdough grilled sandwich with organic semi-matured cheese

HAM AND ORGANIC CHEESE TOASTIE | 5.5

Zuurdesem tosti met biologische jong belegen kaas en boerenham

Sourdough grilled sandwich with organic semi-matured cheese and farmer’s ham

caprese TOASTIE | 6.5

Zuurdesem tosti met huisgemaakte basilicumspread, mozzarella en tomaat

Sourdough grilled sandwich with homemade basil spread, mozzarella and tomato

LUNCH 12:00 - 16:00

EGG | 9

Fritatta van Haagse eitjes in de pan geserveerd met vers Turks brood. Keuze uit drie items: ham, kaas, spinazie, tomaat, champignon of bacon

Frittata egg from local eggs in the pan served with fresh Turkish bread. Choose between 3 items: ham, cheese, spinach, tomato, mushroom or bacon

NORDIC | 12.5

Zuurdesem brood met huisgemaakte gerookte zalm, curry-sesam dressing en zoetzure rode ui

Sourdough bread with homemade smoked salmon, curry sesame dressing and sweet and sour red onion

SHRIMPS | 12.5

Maisbrood met Hollandse garnalen kroket van De Haagsche Croquetterij, salade, citroen mayonaise, tuinkers en gefrituurde uitjes

Corn bread with Dutch shrimp croquette from de Haagsche Croquetterij, salad lemon mayonnaise, cress and fried onion

NEW ORLEANS CHICKEN | 9

Cajun kip in een gegratineerd knoflookbroodje, geroosterde paprika-baba ganoush, spinazie en mozzarella uit de oven

Cajun pulled chicken in a garlic buttered bun, roasted red pepper-baba ganoush, spinach with mozzarella from the oven

new delhi soup | 7.5

Doperwtensoep met kokos curry, paprikacracker en Thaise basilicum

Fresh pea soup with coconut curry, paprikacracker and Thai fresh basil

Lunch strandpaviljoen Zuid
IMG_2049a.jpg

SALADES/SALADS 12:00 - 16:00 / 17:00 - CLOSING

californian bowl | 12.5 optie vega met gebakken tofu

Salade met romaine sla, pittige kip, Japanse omelet, avocado, mango en romige sesam-dressing

Salad with Romaine lettuce, spicy chicken, Japanese omelette, avocado, mango and creamy sesame dressing

VERS SAP / FRESH JUICE ALL DAY

HULK | 5.8

Spinazie, appel, kokoswater, citroen

Rabbit | 5.8

Wortel, appel, gember

Redhead | 5.8

Rode biet, framboos, jus d’orange

Strawberry fields | 5.8

Aardbei, banaan, jus d’orange

IMG_1898a.jpg
IMG_1872a.jpg

TAART/FRESH PIES ALL DAY

Huisgemaakt van YaYa lekkernijen

vegan lemon coconut taart | 6

Brownie | 4.5

Appeltaart | 4.5

Worteltaart | 4.5

VOORGERECHT/STARTERS 17:00 - CLOSING

PIMIENTOS DE PADRÒN | 6

Geroosterde pimientos de padròn, extra virgin olijfolie, fleur de sel en limoen

Pimientos de padron roasted, extra virgin olive oil, fleur de sel and lime

new delhi soup | 7.5

Doperwtensoep met kokos curry, paprikacracker en Thaise basilicum

Fresh pea soup with coconut curry, paprika cracker and Thai fresh basil

Strandpaviljoen Zuid
Menu 1a.jpg

SIDE DISHES 17:00 - CLOSING

Verse boerensalade met huisgemaakte dressing | 5

Fresh farmer salad with house dressing | 5

Geroosterde seizoensgroenten | 7.5

Roasted seasonal vegetables | 7.5

Zoete aardappel friet met curry mayonaise | 6.5

Sweet potato fries with curry mayonnaise | 6.5

Duurzame verse friet met mayonnaise | 5

Sustainable fresh fries with mayonnaise | 5

Kimchi poutine gemaakt van duurzame verse friet, vadouvan mayonaise, kimchi, crème fraîche en limoen | 8

Kimchi poutine made from sustainable fresh fries, vadouvan mayonnaise, kimchi, crème fraîche and lime | 8

HOOFDGERECHT / MAIN COURSE 17:00 - CLOSING

mosselen | 16

Mosselen op klassieke wijze geserveerd met mosselgroenten, duurzame friet met mayonaise en curry mayonaise

korean bibimbap burrito | 16 alleen in het weekend

Tortilla met gefrituurde kimchi tofu, rijst met togarashi kruiden, verse augurk, gochujang mayonaise, koriander en wasabi ponzu dressing

Tortilla with deep fried kimchi tofu, rice with toragashi, fresh homemade pickles, gochujang mayonnaise, coriander and wasabi ponzu dressing

ZUID BURGER | 18.5

Brioche broodje met huisgemaakte burger van Cru, geroosterde rode paprika baba ganoush, blauwekaas, rucola en tomaat. Geserveerd met duurzame verse friet en mayonaise

Brioche bun with homemade burger from Cru, roasted red pepper baba ganoush, blue cheese, rucola and tomato. Served with sustainable fresh fries and mayonnaise

tokyo SALMON | 17.5

Zalmfilet met Japanse limoen-knoflookboter saus, sesamzaadjes en bosui. Geserveerd met zoete aardappel frietjes en verse side salade

Salmon steak with Japanese lime garlic butter sauce, sesame seeds and spring onion. Served with sweet potatoes fries and fresh side salad

Photo 19-06-2016, 14 53 27.jpg
Kip strandpaviljoen Zuid

KIP VAN ’T SPIT/SPIT-ROASTED CHICKEN 12:00 - CLOSING

ROAST CHICKEN (1kg) | 26.50

Franse vrije uitloop kip van ’t spit, geserveerd met duurzame verse friet en pittige mayonaise. Kies uit: Naturel, Japanse citroen-knoflookboter, bourbon Cajun style

French spit-roasted free range chicken, served with sustainable fresh fries and spicy mayonnaise. Choose between: Natural, lemon garlic Japanese butter, bourbon Cajun style

HALF ROAST CHICKEN | 16.50

Franse vrije uitloop kip van ’t spit, geserveerd met duurzame verse friet en pittige mayonaise.

Kies uit: Naturel, Japanse citroen-knoflookboter, bourbon Cajun style

French spit-roasted free range chicken, served with sustainable fresh fries and spicy mayonnaise. Choose between: Natural, lemon garlic Japanese butter, bourbon Cajun style

VOOR BIJ DE BORREL/SNACKS 12:00 - CLOSING

Bitterballen met mosterd (6) | 7

Kaas-Jalapeños bitterballen met mosterd (6) | 7

Kaasstengels van De Haagsche Croquetterij met chilisaus (8) | 7

Groente loempi's (6) | 6.5

Vegetarische Gioza met curry mayonaise | 7

Bittergarnituur met mosterd en chilisaus (16) | 17.5

Kaas-Jalapeños, vega-loempia & rundvlees bitterballen en kaasstengels

Buffet.jpg

RESERVEREN?

Bel +31 (0) 6 16 92 67 83