• Vier het op Zuid

  Vier je verjaardag of andere belangrijke mijlpaal met het feest van het jaar bij Zuid! Een borrel op het strand, ontspannen barbecueën of een superfeest met bubbels en oesterbar, er is altijd wel een arrangement samen te stellen dat past bij je wensen en budget. Of je nu een high tea of diner met een paar vrienden in gedachten hebt of een privéfeest met cocktailbar in één van onze ruimtes: met zee en duinen als versiering is Zuid de perfecte stek voor een feest dat jou en je gasten nog lang zal heugen.

 • Kinderfeestjes

  Een kinderpartijtje op Zuid is altijd een feestje! Ook voor de ouders, want die kunnen heerlijk met de voeten in het zand. Lekker dollen op het strand en op onze trampoline is voor veel kinderen al een feest op zich. Neem daarbij onze goed gevulde (bio)ijsjesvrieskist en het feest is compleet. Daarnaast zijn er tosti’s, puntjes met jam & hagelslag en dorstlessende diksap. Zo simpel kan het zijn! Of maak van het partijtje een waar avontuur met surfles, kunstwerken maken van gejutte strandmaterialen of vliegeren met een zelfgemaakte vlieger. Niks moet en veel is mogelijk!

   

  MAKE YOUR OWN PIZZA KIDSPARTY
  Hoe leuk is het om als kind je eigen pizza te maken die in onze eigen houtskooloven gebakken wordt! Wij verzorgen vanaf dit seizoen kinderpizza workshops. Natuurlijk kunnen de kids aan het einde van de workshop genieten van de eigen gebakken pizza's.