ACTIVITEITEN VAN ZUID

Hier vind je alle activiteiten die op Zuid te doen zijn!

YOGA MET DIANA - ELKE ZATERDAG

Elke zaterdag vanaf 18 mei van 10.30 - 11.45 uur

€ 11,- per les

Kom op adem met een yogales aan zee. Diana biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau. De zee en duinen geven een rustgevende en ontspannen sfeer. Elke les is uniek, met aandacht voor verschillende yogahoudingen. Kom spontaan met je handdoek en/of yoga-mat aanwaaien en doe mee! De rest van de zaterdag ben je zo "zen" als een hoentje!

Diana van Gelder

YOGA MET MARGREET - ELKE DONDERDAG EN ZONDAG

Elke donderdag vanaf 9 mei van 9.30 - 10.45 uur

Elke zondag vanaf 5 mei van 10.00 - 11.15 uur

€ 10,- per les

Begin je dag met een yogales op het strand! De easy flow yogalessen zijn opgebouwd in Yang én Yin stijl, zo ontstaat er een gezonde balans tussen lichaam en geest. De yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Je hoeft je niet aan te melden en je betaald per les. Neem een handdoek of matje mee!

Margreet Zijlstra

stoelmassage van Anja - ELKE zaterdag

Elke zaterdag vanaf 1 juni t/m 31 augustus van 10.00 - 14.00 uur

15 minuten € 14, 30 minuten € 25,-

In combinatie met een yogales € 22,-

Een stoelmassage aan zee is op de eerste plaats ontzettend lekker, maar ook heel gezond! Massage is goed voor lichaam en geest.

Tip...! probeer ervoor te zorgen dat je niet te gehaast aankomt; vertraag je pas en loop rustig de duinen in, haal vast wat dieper adem en geniet van de duinen om je heen. Een rijtje voordelen van stoelmassage: vermindert stress, stimuleert het geluksgevoel (vanwege de aanmaak van oxytocine), verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht), ontknoopt (afvalstoffen worden verwijderd), verbetert de balans tussen lichaam en geest, geeft energie, werkt preventief, laat je weer tot jezelf komen, maakt je bewuster van je eigen lichaam.

Tip 2...! Strijk na de massage neer op ons terras en laat je verwennen met een heerlijk kop verse (gember/citroen) thee en wellicht een goed boek om lekker na te genieten.

Anja Preusser